Una sentència del Tribunal Suprem reclama que Rosanbus pagui la part variable dels salaris des de 2015.

En comitè d’empresa de Rosanbus (Autobusos de l’Hospitalet) i la direcció de la companyia  han arribat a un preacord que obliga la companyia a acatar la sentència dictada el maig del 2018 pel Tribunal Suprem que li reclamava el pagament de la part variable dels salaris que des de 2015 no pagava als seus treballadors i treballadores.

En la reunió que va mantenir divendres el comitè de vaga amb l’AMB, la direcció de l’empresa i representants de l’Ajuntament de l’Hospitalet la direcció de Rosanbus va reconèixer la sentència del Tribunal Suprem i va convocar una primera reunió amb el comitè el proper dimecres, 20 de març, per explicar quins serà el calendari de pagament de les quantitats adeutades i establir com i quan es pagaran.

Així  mateix, l’empresa s’ha compromès a donar resposta a les reivindicacions del comitè d’empresa pel que fa al manteniment de la flota de vehicles existent.

A l’espera que es desenvolupi aquest preacord, el comitè d’empresa permet desconvocar l’aturada de 4 hores previstes per a demà.

DEJA UNA RESPUESTA