Les alcaldies de Sabadell, Ripollet i Cerdanyola del Vallès, vinculades a la coalició CUP-Poble Actiu, han signat amb aquest dimecres amb una cinquantena d’entitats i ajuntaments el manifest per reclamar la posada en marxa de la Llei 24/2015 per desplegar a Catalunya mesures per lluitar contra l’emergència social.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha explicat que «fa 7 mesos érem aquí davant del Parlament amb la Dolors Sabater de Badalona per reclamar que l’habitatge esdevingués prioritat de govern amb la creació d’una Conselleria d’Habitatge per restituir la 24/2015, augmentar el parc públic i crear una nova Llei d’Arrendaments Urbans (LAU)».

«Les institucions catalanes tenen l’obligació de tornar a posar en marxa la Llei 24/2015, tal com defensa el manifest que hem signat. Calen mesures contundents contra l’emergència social», ha reclamat Serracant en la seva intervenció.


Necesitamos tu ayuda para seguir adelante con el periodismo crítico, ayúdanos a no tener que depender de publicidad externa y que Contrainformación sea solo de sus lectores. Con 1, 2, o 3 euros al mes nos ayudarás a seguir mostrándote nuestros artículos críticos.

Ayúdanos a seguir ofreciendo Contrainformación.

Deja un comentario