Redacción Catalunya | Lucha Internacionalista

Van reprimir criminalment el que es coneix com la Gran Marxa de la Tornada que és una manifestació pacífica del poble palestí, a la Franja de Gaza, exigint la implementació del paràgraf 11 de la resolució 194 de l’ONU que resol el dret a la tor- nada de tots aquells refugiats que desitgin tornar a les seves llars, perquè ho facin al més aviat possible. Durant sis setmanes fins al Dia de la Nakba (Catàstrofe ), la data de l’ocupació israeliana en 1948, estan programades nombroses marxes per a la torna- da dels refugiats palestins.

El divendres 30 les forces militars sionistes van atacar i van disparar a mansalva contra milers de palestins que marxaven amb les seves famílies.

Totes les ciutats de Cisjordània, a l’est de la Palestina ocupada, i la Franja de Gaza estan duent a terme una vaga general per denunciar la tirania del règim israelià que va recórrer al ús de la força per repri- mir brutalment la pacífica Marxa de la Tornada a Gaza.

El Centre d’Informació Palestina ha informat que el dissabte 31 estan paralitzades totes les activitats quotidianes a la zona: no hi ha trànsit de cotxes als carrers i els centres educatius, les universitats i les tendes estan tancats. Activistes pro drets humans han convocat una marxa al migdia a la ciutat de Nablus, en el nord de l’ocupada Cisjordània.

A tot el món creix el repudi a aquesta nova acció criminal del sionisme avalada per l’imperialisme i Donald Trump.

Prou d’agressions al poble palestí! Fora el Mur racista i repressor de Cisjordània! Llibertat a tots els presos palestins! Prou de l’estat d’Apartheid d’Israel! Només amb un Estat únic, laic, democràtic i no racista a Palestina podrà haver -hi pau a la r regió. Un Estat amb igualtat de drets i llibertats per a tots els seus ciutadans inclosos els jueus que acceptin aquest Estat. Fora l’imperialisme de Palestina i tot Mig Orient!

Des de la UIT UIT-QI rebuig internacional i cridem a realitzar accions unitàries de repudi a aquests crims.

Prou de repressió a la Marxa de la Tornada!

Suport incondicional a la resistència del poble palestí!