En primer lloc, la CUP ha decidit declinar la invitació per respecte als tempos interns de la formació, ja que es troba immersa en un debat estratègic amb la militància al llarg d’aquest cap de setmana on, entre altres coses, també s’abordaran les aliances polítiques i les relacions amb els diversos actors.

Per altra banda i tot i que la CUP sempre s’ha mostrat a favor d’habilitar espais multilaterals de debat, d’anàlisi i treball sobre l’octubre del 2017 i sobre estratègies per a exercir l’autodeterminació, «aquests han de respondre a criteris de discreció, rigor, responsabilitat, mirada llarga i no han de ser espais decisoris ni que responguin a voluntats electoralistes» en paraules del portaveu del Secretariat Nacional, Lluc Salellas.

Per aquests motius i degut a la sospita que aquest espai es pogués veure interferit per interessos partidistes i institucionals s’ha rebutjat l’oferiment.


Necesitamos tu ayuda para seguir adelante con el periodismo crítico, ayúdanos a no tener que depender de publicidad externa y que Contrainformación sea solo de sus lectores. Con 1, 2, o 3 euros al mes nos ayudarás a seguir mostrándote nuestros artículos críticos.

Ayúdanos a seguir ofreciendo Contrainformación.

Deja un comentario